Aralık 30, 2019

MAKYAJ’da KALICI SIR

Kalıcı makyajın önemli sırlarından biri kullanılan malzemenin hangi ülke menşei olduğudur. Uzak doğu kalitesi olarak çin ve korede üretilen boya ve malzemeler son zamanlarda kalite ve kalıcılıkta büyük bir adım atmış olsalar bile avrupa standartlarına ulaşmaları zor görülmektedir.
Bu nedenle her nerede ve her kime güvenip kalıcı makyajınızı yaptırırsanız yaptırın, mutlaka kullanılacak malzemenin hangi ülke menşeli olduğunu sorunuz. Bunun yanında yapan kişinin diplomasının devlet sertifikası olmasına dikkat ediniz. Özel akademilerden alınan eğitimler sonucunda verilen belgeler sadece o akademiden kurs gördüğünü gösterir, bu işi yapabildiğini kanıtlamaz.
Uygulamanın deri altına yapılması amaç değildir. Amaç derinin hangi katmanına yapılacağını ve o boyanın nasıl enjekte edileceğidir. Bir kaç sonra yaşanan renk değişimlerinin de sebebi budur. 
Bizlere ulaşarak kalıcı makyaj hakkında bilmek istediğiniz tüm detayları rahatlıkla sorup, bilgi sahibi olabilirsiniz. Tüm bay bayan danışanlarımıza bulundukları ilden ve ilçeden en iyi hizmeti alabileceği konusunda en yakın bir kaç adresi verebiliriz.
Kalıcı Güzellik insanın Kendinde Başlar.

☎️0.530.360.66.22 Özcan AKSU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder