Ekim 23, 2017

KALICI MAKYAJ

      Kalıcı Makyaj; cildinizin rengini deri altına uygulama sanatıdır. Kalıcı makyaj diğer adıyla “mikro-pigment uygulaması” olup, steril ve tek kullanımlık bir mikro iğne yardımıyla natürel ve mineral içerikli boyaların derinin birinci katmanına yerleştirilmesi işlemidir.
       Kullanılan pigmentler, bitkisel kaynaklı ve tamamen organik boyalar olup kesinlikle yan etki içermez. Kalıcı makyaj için kullanılmakta olan boyalar yüz ve vücut kullanımı için tasarlanmış olup, kesinlikle kimyasal katkı veya koku içermez.
      Kalıcı makyaj uygulaması sayesinde kaş, göz çizgisi veya dudaklarda gür ve doğal görünmesine, cilt renginizle uyumlu olanaklar yaratılabilir. Ayrıca Kalıcı Makyaj sayesinde genellikle göbek ve çevresinde bulunan çatlaklar, doğum lekeleri, çiller, yaşlılık lekeleri, güneş lekeleri ve düzensiz cilt renklenmeleri gibi bazı küçük kusurları kapatılabilir veya biçim bozuklukları giderilebilir. 
      En büyük avantajlarından birisi de makyaj tazeleme, yenileme gibi dertleri 
ortadan kaldırır. 
      Kalıcı Makyaj hizmeti alan bir bayan özellikle deniz ve havuza girdiğinde başını da suya rahatça sokup ıslatabilir, sabah kalktığında eşini yüzünü yıkayıp makyaj yenilemeden evden çıkabiliyor olması en önemli tercih sebebidir. Ayrıca ekonomik olduğu net olarak bilinmektedir.                                                                                                                    
                                                                                                 Özcan Aksu/Beykoz









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder